Sunday, 27 March 2011

dah trend dah zaman ni...mcm2 hal sume nak publish

assalamualaikum dan selamat sejahtera,tiada salam 1 malaysia (hanya gimik politik semata2)

well 1st at all.....tah mcmane tergerak ati nk wat blog ni....mcm main title say "org lain nk wat blog kita pon sibok nak wat blog gak' hmmm......

first intro ni mmg xbyk pon nk ckp....juz xpk...perlu ke kita follow apa yg org lain wat...? simple exmple mcm yg aku nga wat skrang ni la......

actually benda baik xsalah pon  nk folow....lagi bagus klu kita folow pon.....yg menghairan kan pd zaman ni....nape mesti benda in our daily life  pon nk publish kt org...? myb hang pa sume xdpt lagi point nye kot....make thing simple la.....kc sat......bnda2 peribadi cth nye mcm  hbungan kita dgn si dia, pelajaran kita...ooppsss tu cth berat sgt tu....kita wat cth lagi simple la.....saya nk tito,saya nk mkn,saya nk berak....eh hello......tu pon nk gtau satu dunia ke.....annoying la bro....!

dan rata2 pon aku tgok blog ni di jadikan satu medium utk meluah kan perasaan....myb tu ok lagi kot....yg xbole blah nye blog juga di jadikan satu medium utk menyatakan ideologi yg kdg2 seolah2 mempersendakan agama....ish3 nauzubilla......

so for the intro ni ambo dok payah lo nk terang kan pasal diri i ke,family i ke,everything la bout my personal......juz nk berkongsi pandangan dan pendapat for the next time la.....

adiossss......la duda....